National Day of Unplugging: Wat ga jij doen?

‘Unpluggen’ gaat niet alleen over offline gaan – maar ook, of misschien wel juist – over hoe je de tijd doorbrengt die je offline bent. Tijd voor stap 2 om dit weekend van de National Day of Unplugging een onvergetelijke ervaring te maken!

Stap 2: Bedenk wat je gaat doen
Ga je voor some quality you-time en kruip je vrijdagavond met je favoriete boek op de bank en maak je op zaterdag een lekker lange boswandeling? Of maak je er juist een feestje van en nodig je je vrienden uit voor een offline diner, doe je een hele middag spelletjes met je gezin, of ga je aan de slag bij een leuke klus tijdens NLdoet? Dat laatste geeft ook nog eens heel veel voldoening!

Ben benieuwd wat jouw plannen zijn! Laat je me het weten?

Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.