Waarom ik even geen nieuwe berichten meer plaats

Als ik iets geleerd heb de afgelopen maanden, dan is dat wanneer je echt iets wil neer zetten in de wereld, er maar één ding is dat je kan helpen: focus. Gewoon beginnen en vervolgens stapje voor stapje toewerken naar je doel.

Ook dit heeft weer alles te maken met echt contact en verbinding.

En daarom ga ik nu (tijdelijk) stoppen met het schrijven van dit blog. Om me te kunnen focussen. Focussen om op zondag 14 april 2019 de Talk van mijn leven te geven tijdens Tedx Amstelveen. Onderwerp: ‘Hoe helpen happy maakt’. En terwijl ik mijn verhaal steeds scherper krijg, kom ik er achter dat óók dit weer alles met het ervaren van echt contact en verbinding te maken heeft. Hoe kan het ook anders? 

Voor nu wil ik je bedanken voor het lezen van mijn verhalen over mijn zoektocht om bewuster met mijn telefoon om te gaan en meer offline tijd in mijn leven te creëren. Het schrijven ervan heeft me enorm veel plezier gegeven. En mooie inzichten. 

De belangrijkste tot nu toe: Onze online wereld wordt alleen maar groter en veelomvattender. Ik denk dat het belangrijk is dat we ons hier bewust van zijn en dat we vooral datgene wat techniek ons niet kan bieden – liefde, aandacht, echt doorleefd contact – koesteren, bewaken, een plek geven in ons leven. Ik blijf daar gewoon mee door gaan. Ik hoop jij ook.

Liefs,

Margo

UPDATE
Benieuwd hoe mijn Talk uiteindelijk is geworden? Je bekijkt hem hier!

1 thought on “Waarom ik even geen nieuwe berichten meer plaats

 1. Heeey Margo,

  Ik las net een artikel over offline zijn en moest weer aan je denken. Ik dacht: ‘Even met je delen en kijken of je online nog bezig was op je site… en ja hoor! Je hebt gewoon doorgezet. Zo mooi om te zien. Succes met het voorbereiden van je Tedtalk. Focus is een mooie eigenschap 🙂

  Dit is het overigens het artikel: https://www.nrc.nl/nieuws/2019/03/29/hoe-rust-en-menselijk-contact-luxegoederen-zijn-geworden-a3955108

  Liefs,

  Elisa

  Deelnemer Jaarprogramma 365 dagen succesvol 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.